К основному контенту

Сообщения

Избранные

«Небесна Сотня. Зима, що нас змінила».Перегляд фільму до річниці вшанування пам‘яті героїв Небесної Сотні. Герої не вмирають!

 

Последние сообщения

«Поки жива мова в устах народу, до того часу живе і народ. І нема насильства нестерпнішою, як те, що хоче відірвати в народу спадщину, створену незчисленними поколіннями його віджилих предків» К. Ушинський.

17 лютого - День спонтанного вияву доброти. Будьмо добрішими і добро нам повернеться!

16 лютого - День Єднання! Ми - єдині, ми - неподільні, ми - за мир Україні!!!

Участь у конкурсі “The Best Door” у рамках проведення тижня іноземних мов. Love is in the air!

«Інтернет - користь, чи прихована небезпека?»- саме на таке питання могли дати відповідь учні 6- Б класу, будучи ознайомленими із видами небезпек, які приховує всесвітнє павутиння. Разом із психологом школи Горзов Т.П. та класним керівником учні виокремили та завчили правила безпечної поведінки в Інтернеті, дотримуючись яких перебування в мережі стане кориснішим та безпечнішим.

День Соборності України! Пишаємось, що ми - українці! Бо разом ми - непереборна сила!Урок -мандрівка «Шлях України до соборності».

Свято наближається! Розважально - пізнавальна екскурсія в м. Ужгород разом із 8-А класом принесла учням неймовірне задоволення! Захват блищав в очах дітей при перегляді пригодницького фільму, а відвідини міської ялинки - красуні подарували відчуття тепла та щастя!

Година спілкування: « Героїв стежина - від батька до сина…»

В День боротьби зі СНІДом учні 6-Б класу прослухали корисну та пізнавальну інформацію, надану психологом школи Горзов Т.П. Також учні мали змогу доєднатися до акції «Червона стрічка».

Геноцид українського народу 1932 -1933 р. Ця подія глибоко відбилася в ДНК українського народу і болючим вогником відгукується в дитячих серцях…